aranyköpések Grafika-sarok karaktertérkép
aglanir családjai kapcsolati háló tumblr

naptár

Aglanir.  A középkori birodalom, melyet észak felől a Taranis hegység, délről a Tritón tenger határol. Ez a nem mindennapi vidék az a hely, ahol a legendák életre kelnek. A viszályoktól szétszabdalt világ új hősöket, és szélhámosokat teremt, akik történetét időről-időre elmeséli Anders, a Krónikás.
Légy egy, a világ hősei közül. Válassz oldalt, és csatlakozz egy új kalandhoz.


 

 

 

 

 

 

 képre vár: -

 

Téma: NRT, Középkori, Fantasy RPG - hosszú reagok
Évszak: nyár - a második évad végéig!
Regisztrált felhasználók: 12
Játékosok száma: 12
Karekterek száma: 115 (ebből njk: 14)
ebből nő:  50 ebből férfi: 65
Hozzászólások száma a fórumban: 1600

utoljára frissült:
2017.02.05. (11:40)
 

 


 

 

 

Aruna Felland
ember
22 év
nomád
Arduinnai rengeteg
segédgyógyító

 

T
U
L
A
J
D
O
N
S
Á
G
O
K

Belső
Pozitív: bájos; törődő; barátságos; önzetlen; melegszívű; társaságkedvelő; kötelességtudó; rendszerető; tervező-típus; mindennél fontosabb számára mások boldogsága;

Negatív: képes túlzásba vinni az önfeláldozást; neurotikus; néha tradicionalitása miatt merev; nehezen fogadja el a másságot; nem szereti az új dolgokat; szüksége van rá, hogy másoknak szüksége legyen rá; egyedül elveszett; 

Külső
Rue, becenevének jelentésével ellentétben, cseppet sem komor vagy savanyú, mint a ruta.  Sokat mosolyog és nevet, az öröm legtöbbször akkor is sugárzik róla, ha épp komolyságot követel egy-egy helyzet, mintha a mosolya már beette volna magát a bőre alá. Nem magas, mindössze 160 centiméter, s a tiszteletet inkább kitartó odaadásával éri el, mintsem határozott fellépésével, vagy testi erejével, főleg, mivel a végsőkig békepárti. Hátközépig érő szőke hajába lágy hullámok vegyülnek, melyek legtöbbször eltűnnek a számtalan fonatban vagy sodort tincsben, amelybe rendezni szokta őket szabad óráiban. Világos bőréből ékkő módjára világítanak tiszta, kék szemei, s folyamatos érdeklődéssel pásztázzák a világot, altató-szerűen mély hangja pedig örök melegséget sugároz. Kerek arcával és gödröcskés arcával egyébként sem nagy koránál is fiatalabbnak tűnik, még ha a gyermekszülés nyomot is hagyott a testén nőiesebb idomok formájában. Szereti a változatos ruhákat, a finomabb anyagokat, noha ritkán hord ténylegesen szoknyát, s jobban kedveli a praktikusabb nadrágokat, zekéket.
E
L
Ő
T
Ö
R
T
É
N
E
T
Rue a fiatal Felland-házaspár első gyermekeként született, s négy évig egyedül is maradt, ám utána szép sorjában érkeztek az újabb és újabb kistestvérek. Közülük néhányan nem érték meg a kisgyermekkort sem, s volt, akit kicsit idősebben vitt el valamilyen betegség; a kislány túl hamar találkozott a betegséggel, szenvedéssel és halállal, elég korán ahhoz, hogy a tehetetlenség érzése a pórusaiba ivódjon, s hamar eldöntse, minek szeretné szentelni az életét: a segítésnek.
Mindig is élvezte az anyáskodást felettük, a nagy nővér szerepet, azt, hogy olyan úton terelgetheti a többieket, amelyet Ő már megjárt, és így a veszélyekre is figyelmeztetheti őket. Számos kistestvére közül a legjobban mindig is a legidősebbel, Rookkal jött ki, aki hiába volt a legidősebb fiú, a legesetlenebb és halk-szavúbb volt mindannyiuk közül, egy igazi álmodozó, akit Rue minden törekvésében támogatott. A legtöbben már kevésbé nézték jó szemmel a nyeszlett fiú csetlés-botlását, és a legtöbb korabeli rendszerint ki is nevette, ha arról mesélt, egy nap majd bejárja egész Aglanirt, mi több, a tengeren túlt is végigkalandozza. Valószínűleg ez a fogadtatás volt végül az, ami Rook vesztét okozta; csalódottságában, hogy többé ne gúnyolhassák és ne hozzon szégyent a családja fejére, erőszakosan eldöntötte, hogy harcos lesz, még ha nem is áldották meg a bőrváltás képességével. Akadt egy a Rue korabeliek közül, aki a szárnya alá vette Rookot; Gard Drogonban minden dolgozott, csak jó akarás nem, mikor szedett-vedett csapatához hagyta csatlakozni az akkor tizenhárom éves fiút. Sokszor nevettek rajta a háta mögött és bíztak rá nevetséges feladatokat, a fiú mégis boldogan hajtotta végre mindezt, hiszen útközben felcsipegethetett egy-két morzsát, megtanulhatta, hogyan hajítson baltát vagy hogy kövessen vadat. Rue minden szava, amivel Gardot ócsárolta, csak tovább szította a Rookban lobogó tüzet, mely végül oda vezetett, hogy kevesebb, mint három évvel ezelőtt a tizenöt éves Rook is Gardékkal tartott egy vadászatra, amelyben végül életét vesztette, mikor megvadult fadémonba futottak. Rue azóta sem tudott megbocsájtani a fiúnak, s akaratlanul is ódzkodik mindenkitől, aki a Drogon nevet viseli. 
Legkedvesebb testvérének elvesztése súlyos teherként nehezedett a vállára akkor is, mikor nem sokkal később találkozott Asher Hansennel. Aruna igyekezett a néhány évvel korábban szerzett pozíciójába, a gyógyításba temetkezni, így nem volt hajlandó elfogadni a nemet a sérült bőrváltótól. Kitartóan járt a férfi nyakára, azzal sem zavartatva magát, ha az rácsukta a sátorajtaját, vagy nem habozott szóba foglalni irritációját; megfogadta ugyanis, hogy soha többé nem hagy meghalni senkit, akit csak van lehetősége megmenteni. Bár néha úgy érezte, égnek áll a makacsságától a haja, valahogy mégis azon kapta magát, hogy élvezi Asher társaságát, és még inkább élvezi azt, hogy segíthet. Kevesen értették csak meg, milyen elveszteni egy testvért és igazán hiányolni, talán ez a közös érzés is egyike volt azon dolgoknak, mely végül oda vezette Rue-t, hogy örömmel kösse össze az életét a férfival. 
Rue nagy családját tekintve talán nem olyan meglepő, hogy Ő maga is mindig gyermekszerető volt, és meg sem próbálta visszafojtani az örömkönnyeit, mikor rájött, hogy várandós, és akkor sem, mikor majd' két napnyi vajúdást követően egy kisfiúval, Magnusszal bővült a családjuk. Az első egy-két hónapban napjának minden óráját Magnusnak szentelte, majd ahogy nőtt, úgy tudott egyre több időt tölteni népes családjának többi tagjával is, és kezdi visszaszoktatni magát és Magnust is a munkára. Elvégre, Rue nem az a típus, aki jól viselné, ha egyszerre egy helyre korlátozzák; jobb szeret mindenhol ott keverni, mint egy kis kolibri, hogy figyelmét és törődését a lehető legtöbb irányba fordíthassa – bár természetesen a fia első mosolyával örökre a legfontosabb személlyé írta be magát Aruna életébe.

 

E G Y É B

Család:
- Asher Hansen - férj [adatlap]
- Magnus Hansen - fiú [njk]
- Tryam Felland - apa [njk]
- Nia Felland - anya [njk]
- Finn Felland - öccs [15, njk]
- Kai Felland - öccs [14, njk]
- Hilla Felland - húg [12, njk]
- Steffon Felland - öccs [10, njk]
- Freyja Felland - húg [6, njk]
- Karena Felland - húg [6, njk]
- Svea Felland - húg [2, njk] 

 

Kaya
 
monaconaomi66@gmail.com

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.09.07. 14:51
Kaya

2016.09.05. 18:00
Kaya

 

Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT